Kopio_ Kopio_ Nimetön (11).png

Opin tunnistamaan elämässäni toistuvia sudenkuoppia ja olemaan tietoisempi siitä, että minun ei tarvitse toimia niin. Sain lisää rohkeutta. Käsitin paremmin, mitä tarkoittaa tulla näkyväksi. Nyt koen, että tulen näkyväksi enemmän sellaisena kuin aidosti olen. Sain paljon työkaluja siihen, miten voin konkreettisesti uudelleenorganisoida hermostoani, eli miten voin tuntea olevani turvassa ja saada konkreettisilla harjoituksilla paremman yhteyden kehoon ja tunteisiin.
Nainen, 35v

e

Tärkeimmät muutokset olivat varmasti rohkeuden ja turvan tunteen lisääntyminen, sekä sen oppiminen, että saan ja voin tulla näkyväksi sellaisena kuin olen. Valmennus oli kuin ränsistyneen puutarhan perkaus; Ninan avulla kävin läpi, mitä siellä puutarhassa kasvaa, mitä en halua, mitä voisin haluta lisää. Kaikkein tärkein oivallus oli huomata, että täytyy mennä tosi syvälle, ennen kuin voi edes miettiä tällaisia! Että pitää oikeasti muokata se maa ensin, perata juuria, ennen kuin voi alkaa kasvattaa ja hoitaa niitä kasveja. Tässä valmennuksessa minulle selkeni huomattavasti, mikä minulle on tärkeää. Arvopohja ja omat tarpeet ovat paljon syvemmällä kuin tiesinkään.

Tiina, 34v

e

Tiedän paremmin kuka olen, miten etenen, millaiset ovat rajat ja voimavarani, saan yhteyden sisäiseen ääneeni todella helposti eikä ego ohjaa minua. Pelko ei ohjaa valintojani enää koskaan, vaikka välillä huuteleekin, mutta tiedän aina totuuteni. Ja se on aika hiton huikeaa! Minun ei tarvitse elää enää ikinä kenellekkään muulle, muiden toiveiden mukaan, vaan tiedän aina oman totuuteni. Luotan ja kaikki tapahtuu ajallaan!

Jennika, 28v

e

En ota kaikkea ehkä enään niin vakavasti kun aiemmin. Vaikka asiat jännittävät minua, niin teen ne silti. Kohtaan pelkojani ja teen juttuja, jotka aikaisemmin olivat täysin poissuljettuja. Ymmärrän, että tunteet ovat vain tunteita ja ne menevät ohi, enkä minä ole yhtä kuin tunteeni.

Karoliina, Helsinki

Jenna, 34v

Nina on valmentajana lempeä ja ymmärtäväinen, mutta samalla hyvin tarkkaavainen ja jämäkkä. Valmennuksen jälkeen kokee tulleensa kohdatuksi, nähdyksi ja ymmärretyksi. Ninalla on taito lukea ihmistä myös rivien välistä, ja sen avulla johdattaa asiakas juuri olennaisimpien kysymysten äärelle. Itsetuntemus kasvaa kohisten ja luottamus asioiden järjestymiseen lisääntyy. Lämmin suositus Ninan valmennuksista kaikille oman elämänsä tutkijoille ja kehittäjille!

_MG_4724-72-dpi.jpg

Ninan coachauksessa tuntuu, että hän todellakin haluaa minun parastani.

Hän kuulee myös sen, mitä jätän sanomatta. Harjoitukset, joita teimme, saivat minut tuntemaan itseni riittäväksi ja rakastetuksi. Ninasta huokuva energia ja empatia välittyivät minuunkin ja oloni oli hyvin levollinen ja voimaantunut session jälkeen.

— Arja, 57 v.

e

Nina on ihan huippucoach!
Hän on yhtä aikaa lempeä ja jämäkkä, kysyy oikeat kysymykset ja haastaa sopivasti. Ninan tuella sain elämääni haluamaani hallinnan tunnetta ja uskallan nyt olla rohkeasti oma itseni.

— Nainen, 42 v.

e

Ninasta huokuu aito välittäminen ja hän säteilee ympärilleen rauhoittavaa energiaa. Hänen tyyneytensä ja läsnäolonsa saa aikaan tunteen, että sinua arvostetaan. Valmentajana Nina on lempeä, mutta jämäkkä. Hän haastaa sopivasti ja saa aikaan muutoksia. Ninan tuella löysin itsestäni ne voimavarat, jotka haluamaani muutokseen tarvitsin. Hänen avullaan opin uskomaan itseeni, löytämään keinot haasteeni ratkaisemiseksi ja rohkeuden edetä kohti tavoitettani. Voin ilolla suositella Ninaa valmentajaksi kaikille, jotka haluavat saavuttaa pysyvän elämäntapamuutoksen.

— Tiina, 40 v.

e

Pidän tyylistäsi hoitaa asioita. Annat tilaa minulle kertoa juttuja, jotka nousee pintaan ja sanot ne tarvittavat asiat, jotka vie sitten eteenpäin. Toimit peilinä ja aina tilanteen mukaan. Et tuomitse tai vähättele, etkä pelkää. Kiitän tähän astisesta ja mielelläni jatkan matkaa tästä eteenpäinkin sinä tukena.

--- Jaana, Helsinki

Hoidossasi ja valmennuksessa on hyvä olla, tunnen, että olet läsnä ja oikeasti haluat auttaa.
--- Nainen 27v.

e

Kiitos, kun olet ja teet työtäsi. Olet niin vahva tukipilari ja turva. Sinun edessäsi on helppoa hajota palasiksi, koska tiedän, ettei minun tarvitse lähteä rikkinäisenä luotasi, vaan kokoamme palaset entistä vankemmasti takaisin ja liitetään ne yhteen turvalla ja rakkaudella. Kanssasi voin tuntea, olla ja kokea mitä vain. Aitoutesi ja sydämesi viisaus vie minua ja kehoani todella paljon eteenpäin. Joten kiitos!

Nainen, Kirkkonummi

e

Olet valmentajana hurjan myötäelävä ja myötätuntoinen. Oivaltava ja tarkkanäköinen. Olet hyvä kuuntelemaan ja teet hyviä kysymyksiä, jotka pakottivat minut pysähtymään ja miettimään, mitä oikeasti ajattelen ja tunnen. Olet myös hurjan ammattitaitoinen ja asiantunteva. En olisi voinut toivoa valmentajalta enempää.

--- A-R, Helsinki

Juha, 62v

En yleensä ole herkistynyt missään noin paljon. Asioiden käsittelysi on niin avartava ja monipuolinen. Elämänviisutta ja harmoniaa sekä ymmärtävää suhtautumista. Kiitos!

IMG_04512.jpg

Janne, 36v

Olen kiitollisena nauttinut lämmöstäsi sekä ammattitaidostasi. Koen, että olet juuri oikea ihminen oikeassa ammatissa. Luontainen kykysi olla lämmin, läsnä sekä se kuinka herätät luottamusta on todella hieno asia. Voin sanoa, että olet lämmin sekä kaunis sielu, jonka seurassa on hyvä olla.