PALVELUISTANI SANOTTUA

Copy of Untitled (2).png

Ninan coachauksessa tuntuu, että hän todellakin haluaa minun parastani.

Hän kuulee myös sen, mitä jätän sanomatta. Harjoitukset, joita teimme, saivat minut tuntemaan itseni riittäväksi ja rakastetuksi.

Ninasta huokuva energia ja empatia välittyivät minuunkin ja oloni oli hyvin levollinen ja voimaantunut session jälkeen.

— Arja, 57 v.

Copy of Untitled (2).png

“Nina on ihan huippucoach!
Hän on yhtä aikaa lempeä ja
jämäkkä, kysyy oikeat kysymykset
ja haastaa sopivasti. Ninan tuella sain elämääni haluamaani hallinnan tunnetta ja uskallan nyt olla rohkeasti oma itseni.”

— Nainen, 42 v.

Copy of Untitled (2).png

“Olen ollut Ninan Body Mind Energy Balancing- hoidossa neljä kertaa. Nina opastaa hoidon aikana selkeästi ja rauhallisesti hoidon eri vaiheet sekä tukee osaavasti hoidon aikana käsittelyyn nousseiden asioiden ja tunteiden kohtaamisessa. Hoitotilanteissa olen kokenut olevan läsnä vahvan kanavoidun energian, joka tukee hoitoprosessia. Vaikkakaan hoidossa käsittelyyn tulevat omat kokemukset ja  tunteet eivät aina ole helppoja kohdata,  niin  kiitos Ninan vahvan tuen hoitotilanteissa, hoidon jälkeen on ollut rentoutunut ja ehyt olo sekä turvallinen olo kohdata myös mahdollisia hoidon jälkeisinä päivinä esiin nousevia tunteita.”

— Minna, 50 v.

Copy of Untitled (2).png

“Ninasta huokuu aito välittäminen ja hän säteilee ympärilleen rauhoittavaa energiaa. Hänen tyyneytensä ja läsnäolonsa saa aikaan tunteen, että sinua arvostetaan. Valmentajana Nina on lempeä, mutta jämäkkä. Hän haastaa sopivasti ja saa aikaan muutoksia. Ninan tuella löysin itsestäni ne voimavarat, jotka haluamaani muutokseen tarvitsin. Hänen avullaan opin uskomaan itseeni, löytämään keinot haasteeni ratkaisemiseksi ja rohkeuden edetä kohti tavoitettani. Voin ilolla suositella Ninaa valmentajaksi kaikille, jotka haluavat saavuttaa pysyvän elämäntapamuutoksen.”

— Tiina, 40 v.

Copy of Untitled (2).png

”Olen kiitollisena nauttinut lämmöstäsi sekä ammattitaidostasi. Koen, että olet juuri oikea ihminen oikeassa ammatissa. Luontainen kykysi olla lämmin, läsnä sekä se kuinka herätät luottamusta on todella hieno asia. Voisin sanoa että olet lämmin sekä kaunis sielu, jonka seurassa on
hyvä olla”

 

— Janne,36 v.