_MG_4976.jpg

Työskentelen naisten kanssa, jotka kamppailevat huonon itsetunnon, arvottomuuden, riittämättömyyden tunteen kanssa ja haluavat saada lisää itseluottamusta, rohkeutta, ja uskoa omiin kykyihinsä, jotta he voivat elää elinvoimaista ja kukoistavaa elämää.
Tiedän, että sinä pystyt siihen!

Upeaa, että juuri Sinä löysit tiesi tänne kotisivulleni. Uskon, että olet täällä tarkoituksella ja mikään ei ole sattumaa. Odotan, että saan tutustua sinuun pian!

Kopio_ Kopio_ Nimetön (10).png

Olen luonut Sinua varten voimauttavan Elinvoimainen Nainen -konseptin, jossa työskentelemme tiiviisti yhdessä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi liittyvien tavoitteiden saavuttamiseksi.  Rinnakkain kulkevat eheytymisen ja voimaantumisen polut. Autan sinua voittamaan pelkosi uuden edessä, astumaan epämukavuusalueelle ja kulkemaan koko matkan loppuun saakka, kunnes saavutat haluamasi.

 

Voit työskennellä kanssani monin eri tavoin, juuri sinulle sopivalla tavalla. 

PALVELUNI

HEALTH COACHING

JOOGA

ENERGIAHOIDOT

ROHKEUS

VIISAUS

Kunnioitus

MYÖTÄTUNTO

Arvostus

HYVÄKSYMINEN

LÄSNÄOLO

Lempeys

Anna, 31v.

Kiitos Nina e
 Olet auttanut minua aukenemaan️. Olen varma,että ilman sinun apuasi ja tukeasi tätä kaikkea ei olisi tapahtunut

 

Nainen, Helsinki

 

Ninan lämminhenkisyys sekä pyyteetön halu auttaa ja kohdata ihminen aidosti tekee hoidosta turvallisen ja luotettavan.

Janne, 36 v.

Ninan lämmin, lempeä, voimakas ja ammattitaitoinen läsnäolo saa aikaan luottavaisen ilmapiirin, jossa on turvallista tutkia itseään sekä luoda mahdollisuudet oman minuuden eteenpäin viemiselle.

Palveluistani sanottua

 Elinvoimainen Nainen Sydänpiiri & Yin yoga verkossa
13. maalisk. 2021 klo 19.30 UTC+2
Zoom
Virtuaalinen "Sacred Space", johon voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Piirissä rauhoitumme, tulemme lähemmäksi itseämme ja toisiamme. Vahvistamme ja eheytämme feminiinienergiaa, naiseuden voimaa ja sisaruutta tulemalla yhteen ja jakamalla yhteisen energian ja joogahetken.