Kopio_ Kopio_ Nimetön (28).png

Olen luonut Sinua varten VOIMAUTTAVAN Elinvoimainen Nainen -konseptin, jossa työskentelemme tiiviisti yhdessä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi liittyvien tavoitteiden saavuttamiseksi. Rinnakkain kulkevat eheytymisen ja voimaantumisen polut. Autan sinua voittamaan pelkosi uuden edessä, astumaan epämukavuusalueelle ja kulkemaan koko matkan loppuun saakka.

 

Voit työskennellä kanssani monin eri tavoin, juuri sinulle sopivalla tavalla. 

valmennus

Kopio_ Kopio_ Nimetön (27).png

e

Työskentelen myös miesten kanssa, joten älä anna konseptin nimen hämätä sinua. Meissä on kaikissa sekä feminiini että maskuliini puoli, jotka yhdessä muodostavat tasapainoisen ja ehjän ihmisyyden kokemuksen. Jos olet mies, ja haluat löytää yhteyden feminiiniseen voimaasi ja eheyttää tunne-elämääsi, olet erittäin tervetullut valmennukseen, joogaan tai energiahoitoihin. Tiedän, että voin auttaa myös sinua voimaantumaan. Lue asiakaspalautteista miesten kokemuksia työskentelystä kanssani!

On hereillä ja tietoinen omista tunne-elämän haavoistaan ja kaavoistaan,
ja on valmis tekemään sisäistä työtä valmentajan avulla

 

Hän on valmis panostamaan ja sijoittamaan omaan hyvinvointiinsa
ja kasvuunsa ihmisenä, ja ymmärtää mitä se vaatii

 

Ei pelkää kohdata omia tunteitaan, haluaa voittaa pelkonsa, haastaa itseään epämukavuusalueelle ja pyytää apua tarvittaessa

 

Tiedostaa, että ulkopuolinen elämä on heijastus sisäisestä maailmasta ja sitoutuu työskentelemään tavoitteellisesti saadakseen sen, mitä haluaa

On valmis ottamaan vastuuta itsestään, omista ajatuksistaan, tunteistaan ja käytöksestään sekä oppimaan uusia parempia tapoja, ajatuksia ja käytäntöjä

otsikko.png
voimasanat_edited.jpg

Sillä ei ole väliä, mistä sinä olet tullut ja mitä kaikkea olet kokenut. Ihminen eheytyy ja voimaantuu, kun saa oikeanlaista ravintoa.

Nina Haddadin

Miksi ja miten minä voin auttaa sinua?

Yksinkertaisesti siksi, että olen itse tehnyt samaa löytöretkeilijän matkaa itseeni jo viimeiset 20 vuotta.
Matka jatkuu yhä edelleen, sillä henkinen kasvu on prosessi eikä määränpääni ole vielä saavutettu.

Tiedän miltä tuntuu, kun elämä jumittaa paikoillaan, kun on lopen uupunut ja tyytymätön itseensä. Tiedän miltä tuntuu odottaa parempia aikoja, lottovoittoa, pelastajaa tai mitä tahansa onnenpotkua, joka muuttaisi kaiken paremmaksi. Tiedän myös, miltä tuntuu elää unelmiensa elämää, tehdä haaveista totta ja herätä joka päivä innoissaan omasta elämästään ja eteen avautuvista uusista mahdollisuuksista. 

Elämä on jatkuvaa tasapainoilua pelon ja rakkauden välillä. Olen kulkenut henkilökohtaisen eheytymisen matkani kohdaten ja kahlaten läpi synkimmät pelkoni, sekä kokenut syvää paranemista tunnetasolla. Kokemukseni ovat opettaneet minulle nöyryyttä ja kestävyyttä.

Olen hävennyt keskeneräisyyttäni, pelännyt tulla näkyväksi, turhautunut itseeni, tutustunut varjoihini, kyseenalaistanut uskomukseni, luopunut "uhrin viitasta", purkanut loputtomasti häpeää, sietänyt epävarmuuttani, epäillyt toistuvasti itseäni  ja omaa polkuani. Olen antautunut, luovuttanut ja noussut aina uudestaan. Omalla eheytymismatkallani olen etsinyt käsiini tietoa ja kokeillut kaiken mahdollisen, mikä on vienyt minua eteenpäin ja auttanut minua olemaan entistä voimaantuneempi, luovempi ja rohkeampi versio itsestäni. Oman transformaationi myötä olen saanut valmiuden ja kyvyn kannatella muita heidän eheytymisprosessissaan. Olen hankkinut myös ammatillisen pätevyyden toimia coachina, mentorina, hoitajana ja luotettavana henkisenä matkakumppanina. Syvennän jatkuvasti ammatillista osaamistani työn ohessa ja parhaillaan opiskelen HCA Master tutkintoa.

Tiedän, että edessäsi on pitkä ja kivinen tie. Mutta se kannattaa, sillä kaikki mistä haaveilet odottaa sinua pelon toisella puolella. Elämä palkitsee runsaasti ne, jotka ovat valmiita ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistaan ja elämästään. Jotka uskaltavat heittäytyä seikkailuun ja kaivaa sisältään esiin ne aarteet, joiden avulla pystyy kasvamaan täyteen mittaansa. Pikavoittoja eikä oikotietä onneen ole olemassakaan. Jokaisen on yksin tehtävä päätös ja otettava vastuu itsestään ja hyvinvoinnistaan. Muutosmatka itseesi on luultavasti elämäsi antoisin ja palkitsevin kokemus. Matkantekoa helpottaa kuitenkin huomattavasti, kun rinnallasi on joku joka tuntee reitin ja maaston. Joku, joka on kulkenut saman muutoksen matkan itse.

 

Yhdistän työssäni monipuolisesti ja luovasti erilaisia pedagogisia, kognitiivisia ja somaattisia valmennusharjoituksia, NLP harjoituksia, kirjoittamista, tunnetyöskentelyä, tanssia, joogaa, mielikuvaharjoittelua, meditaatioita, BodyMind energiahoitoja, vahvaa intuitiotani sekä omaa elämänkokemustani ja paljon muuta.

MISSIONI on auttaa Sinua ottamaan vastuu omasta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnistasi, jotta Sinä voit elää mahdollisimman runsasta, merkityksellistä ja elinvoimaista elämää