energiahoito_edited.jpg

energiahoito

Kopio_ Kopio_ Nimetön (27).png

Body Mind Energy Balancing Method

Kopio_ Kopio_ Nimetön (29).png

Hyväksyvän ja hoitavan kosketuksen voima on valtava. Elämämme aikana keräämme kehoon paljon stressiä, tunnekuormaa ja traumoja. Käsittelemättömät asiat painuvat syvälle alitajuntaan ja tunteet jumiutuvat kehoomme. Keho oireilee erilaisin kivuin, säryin, tai epämääräisenä ahdistuksena. Energiahoito voi tehokkaasti vähentää kroonista stressiä, avata tunnelukkoja, hoitaa kiputiloja sekä korjata kehon asentovirheitä. Keho on viisas ja parantaa itse itsensä, kun sille annetaan siihen mahdollisuus.

 

Energiatyöskentely on parhaimmillaan suuri eheytymismatka, jossa sinä olet pääosassa. Hoito voi muuttaa sinua syvällisellä tasolla ja auttaa kohtaamaan elämäsi kipupisteet sekä ottamaan vastuun omasta elämästäsi. Hoito on täysin turvallinen ja sopii kaikille vauvasta vaariin. Hoitoa ei suositella akuuteissa ja vaikeissa mielenterveysongelmissa tai elämän kriisitilanteissa.​

 

Hoitajana olen herkkä ja intuitiivinen. Autan sinua lempeästi mutta lujasti kohtaamaan sinua rajoittavat tunnelukot, uskomukset ja haitalliset toimintamallit sekä vapauttamaan kehosi siitä, mikä ei enää palvele sinua. Työskentelen sekä fyysisen kehon, energiakehon että tunnekehon alueella, käyttäen monipuolisesti erilaisia energiahoidon tekniikoita.

 

Koulutus: Body Mind Energy Balancing Method -diplomihoitaja
Suomen Energiahoitajat, 2018

 

Nainen, 33v

Kokemus ylitti odotukset, jotka olivat jo positiiviset ja korkealla. Hoito teki todella hyvää, ja odotan seuraavaa kertaa innolla. Tuntuu, että käyn nyt elämässäni läpi isoja muutoksia. Koska olet niin ammattitaitoinen ja myötäelävä, hoidettavana on turvallista olla.

energiahoidossa.jpg

Nainen, Hki

Kiitos tästä hoidosta ja kokemuksesta. Avasit osuvasti sisäistä tilaani, jota en ole itse osannut tulkita. Tätä koin tarvitsevani juuri tällä hetkellä ja tuntuu että tässä on se polku, mitä olen yrittänyt etsiä, jota alkaa kulkea löytääkseni henkisen itseni. Koen olevani aika eksynyt sisimmästäni tällä hetkellä ja kaipaan rauhaa

Healy Resonance taajuusterapia

Tiedetään, että kaikki maailmankaikkeudessa on energiaa ja kaikki värähtelee omalla taajuudellaan. Myös ihmisen solut värähtelevät tätä samaa energiaa. Mitä paremmin energia-aineenvaihdunta soluissamme toimii, sen terveempiä ja elinvoimaisempia olemme. Sairaudet alkavat ensin häiriöinä energiakentässä. Kiinalainen lääketiede on jo vuosituhansia sitten tiennyt sen, mitä länsimainen lääketiede vasta tänä päivänä on tutkimassa.

healy-product.png

Tiesitkö, että kvanttiteknologian avulla on mahdollista vaikuttaa solujen aineenvaihduntaan tasapainottavasti ja sitä kautta saavuttaa parempi terveys?

Tämä on Healy. Se on pieni ja kompakti, puettava holistista hyvinvointia tukeva taajuuslaite yhdistettynä älypuhelimeesi. Se on suunniteltu tukemaan sinua stressaavissa tilanteissa päivän aikana, auttamaan palautumaan rasituksesta helpommin ja rauhoittumaan illalla. Tämä saksalaisten tutkijoiden ja terapeuttien yhdessä kehittämä lääkinnällinen laite perustuu kvanttiteknologiaan ja on täysin uutta energialääketieteen alalla. Sen sisällä oleva kristallikide lukee kehosi informaatiokenttää ja sen perusteella valitsee juuri sinulle räätälöityjä taajuuksia. Nämä hienovaraiset mikrovirtaukset palauttavat solukalvon jännitteen luonnolliselle tasolle, jolloin kehon omat luonnolliset paranemisprosessit voivat aktivoitua.

Healyn sisältää yli 120 ohjelmaa, joiden avulla pysyt kunnossa, uusiudut bioenergeettisesti ja tunnet vähemmän kipua. Sitä voidaan käyttää tukihoitona myös masennuksen, ahdistuksen ja unihäiriöiden hoidossa. Analyysin perusteella tiedät täsmälleen, mihin sinun tulisi kiinnittää enemmän huomiota.

Healy vie hyvinvointisi kokonaan uudelle tasolle. Sen käyttö on yksinkertaista ja palkitsevaa. Saat aina solutasolla juuri sitä taajuutta, mitä kehosi kulloinkin kaipaa saavuttaakseen optimaalisen fyysisen, psyykkisen ja henkisen tasapainon. Healy on NEXT LEVEL. Sitä ei voi selittää, se pitää itse kokea.

 

Healy aura-analyysiin tai resonanssianalyysin voit varata ajan varauskalenteristani. Holvin verkkokaupastani saatavilla on myös lahjakortteja.