ENERGIAHOITO

Body Mind Energy Balancing Method

I am not fully healed

I am not fully wise

I am still on my way.

What matters is that 

I am moving forward.

- Yung Pueblo

Hyväksyvän ja hoitavan kosketuksen voima on valtava. Elämämme aikana keräämme kehoon paljon stressiä, tunnekuormaa ja traumoja. Käsittelemättömät asiat painuvat syvälle alitajuntaan ja tunteet jumiutuvat kehoomme. Keho oireilee erilaisin kivuin, säryin, tai epämääräisenä ahdistuksena. Energiahoito voi tehokkaasti vähentää kroonista stressiä, avata tunnelukkoja, hoitaa kiputiloja sekä korjata kehon asentovirheitä. Keho on viisas ja parantaa itse itsensä, kun sille annetaan siihen mahdollisuus.

 

Energiatyöskentely on parhaimmillaan suuri eheytymismatka, jossa sinä olet pääosassa. Hoito voi muuttaa sinua syvällisellä tasolla ja auttaa kohtaamaan elämäsi kipupisteet sekä ottamaan vastuun omasta elämästäsi. Hoito on täysin turvallinen ja sopii kaikille vauvasta vaariin. Hoitoa ei suositella akuuteissa ja vaikeissa mielenterveysongelmissa tai elämän kriisitilanteissa.​

 

Hoitajana olen herkkä ja intuitiivinen. Autan sinua lempeästi mutta lujasti kohtaamaan sinua rajoittavat tunnelukot, uskomukset ja haitalliset toimintamallit sekä vapauttamaan kehosi siitä, mikä ei enää palvele sinua. Työskentelen sekä fyysisen kehon, energiakehon että tunnekehon alueella, käyttäen monipuolisesti erilaisia energiahoidon tekniikoita.

 

Koulutus: Body Mind Energy Balancing Method -diplomihoitaja, Suomen Energiahoitajat, 2018

 

NÄKEMYS

Sakarinkatu 1,
00500 Helsinki

  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 Nina Haddadin. Created by RiverCom

Kuvat © Iida Rintamäki

Tietosuojaseloste