top of page
energiahoito_edited.jpg

energiahoito

Kopio_ Kopio_ Nimetön (27).png

Body Mind Energy Balancing Method

Kopio_ Kopio_ Nimetön (29).png

Hyväksyvän ja hoitavan kosketuksen voima on valtava. Elämämme aikana keräämme kehoon paljon stressiä, tunnekuormaa ja traumoja. Käsittelemättömät asiat painuvat syvälle alitajuntaan ja tunteet jumiutuvat kehoomme. Keho oireilee erilaisin kivuin, säryin, tai epämääräisenä ahdistuksena. Energiahoito voi tehokkaasti vähentää kroonista stressiä, avata tunnelukkoja, hoitaa kiputiloja sekä korjata kehon asentovirheitä. Keho on viisas ja parantaa itse itsensä, kun sille annetaan siihen mahdollisuus.

 

Energiatyöskentely on parhaimmillaan suuri eheytymismatka, jossa sinä olet pääosassa. Hoito voi muuttaa sinua syvällisellä tasolla ja auttaa kohtaamaan elämäsi kipupisteet sekä ottamaan vastuun omasta elämästäsi. Hoito on täysin turvallinen ja sopii kaikille vauvasta vaariin. Hoitoa ei suositella akuuteissa ja vaikeissa mielenterveysongelmissa tai elämän kriisitilanteissa.​

 

Hoitajana olen herkkä ja intuitiivinen. Autan sinua lempeästi mutta lujasti kohtaamaan sinua rajoittavat tunnelukot, uskomukset ja haitalliset toimintamallit sekä vapauttamaan kehosi siitä, mikä ei enää palvele sinua. Työskentelen sekä fyysisen kehon, energiakehon että tunnekehon alueella, käyttäen monipuolisesti erilaisia energiahoidon tekniikoita.

 

Koulutus: Body Mind Energy Balancing Method -diplomihoitaja
Suomen Energiahoitajat, 2018

 

Nainen, 33v

Kokemus ylitti odotukset, jotka olivat jo positiiviset ja korkealla. Hoito teki todella hyvää, ja odotan seuraavaa kertaa innolla. Tuntuu, että käyn nyt elämässäni läpi isoja muutoksia. Koska olet niin ammattitaitoinen ja myötäelävä, hoidettavana on turvallista olla.

energiahoidossa.jpg

Nainen, Hki

Kiitos tästä hoidosta ja kokemuksesta. Avasit osuvasti sisäistä tilaani, jota en ole itse osannut tulkita. Tätä koin tarvitsevani juuri tällä hetkellä ja tuntuu että tässä on se polku, mitä olen yrittänyt etsiä, jota alkaa kulkea löytääkseni henkisen itseni. Koen olevani aika eksynyt sisimmästäni tällä hetkellä ja kaipaan rauhaa

bottom of page