top of page

valmennus

Kopio_ Kopio_ Nimetön (27).png

Uskon, että ihmisellä itsellään on aina sisällään tarvittavat kyvyt ja voimavarat
muutoksen tekemiseen. Usein tarvitsemme kuitenkin apua näiden kykyjen ja voimavarojen löytämiseen. Tiedän varmasti voivani auttaa sinua matkallasi kohti EHYEMPÄÄ ja TERVEEMPÄÄ elämää, kohti HENKISTÄ ja FYYSISTÄ hyvinvointia, kohti KAUNEIMPIA unelmiasi. Kaikkein tärkein matka, jonka koskaan tulet tekemään on matka kotiin itseesi. Autan sinua vapautumaan riittämättömyyden, arvottomuuden ja epävarmuuden tunteista ja kohti täyttä potentiaaliasi.

Kopio_ Kopio_ Nimetön (39).png

Matkallasi Elinvoimaiseksi Naiseksi kuljemme yhdessä läpi metodin, joka vie sinut niiden juurisyiden lähteille, jotka pitävät sinua kiinni vanhoissa tarinoissa ja estävät sinua saamasta, mitä haluat. Voit lunastaa takaisin ne osat itsestäsi, jotka olet elämäsi varrella hukannut. Löydät yhteyden sisäiseen viisauteesi, piilossa oleviin lahjoihisi, korkeimpaan potentiaaliisi. Muistat, mitkä ovat syvimmät tarpeesi ja rakastut siihen autenttiseen ja upeaan naiseen, joka sinä todella sisimmältäsi olet.
 

Kun sinä olet omassa voimassasi, itsearvostuksesi nousee ja olet automaattisesti vastaanottavaisempi kaikelle sille hyvälle elämässäsi, minkä sinä ansaitset ja mikä sinulle kuuluu. Elinvoimainen Nainen metodi koostuu neljästä eri vaiheesta: Yhteys, Eheys, Rohkeus, Vapaus. Rinnakkain kulkevat eheytymisen ja voimaantumisen polut. 

Koska kukaan meistä ei eheydy eikä voimaannu yksinään, on tärkeää tiedostaa tarvitsevansa apua ja osata ottaa sitä vastaan. Ihminen eheytyy ja voimaantuu, kun tulee kuulluksi, nähdyksi ja todistetuksi, sekä saa tukea ja oikeanlaisia työkaluja auttaa itse itseään.

Coaching prosessi on

tiivis ja intensiivinen MUUTOSMATKA, jonka aikana koet onnistumisia ja oivalluksia, otat vastuun omasta hyvinvoinnistasi ja voimaannut elämään sitä elämää johon sinut on tarkoitettu. Muutos alkaa päätöksestä!

IMG_0465 (2).jpg

SAANKO TARJOTA SINULLE ILMAISEN MAISTIAISEN?
 

Ensimmäinen askeleesi kohti rennompaa, rohkeampaa ja elinvoimaisempaa elämää on varata minulta henkilökohtainen maksuton tapaaminen. Tässä tapaamisessa autan sinua selkeyttämään
 

  • Mitä sinä haluat ja mikä on visiosi itsellesi

  • Mikä sinua estää tai hidastaa saamasta mitä haluat

  • Mitä muutoksen toteutuminen vaatii ja

  • Mikä on seuraava askeleesi

Tässä noin tunnin tapaamisessa (Zoomissa tai livenä Helsingissä) saat tuntuman siihen, millaista on työskennellä kokeneen valmentajan kanssa sinun tavoitteidesi edistämiseksi. Voin luvata, että saat jo sen avulla uusia oivalluksia ja vastauksia, ja kenties päädymme työskentelemään yhdessä. Mikäli tapaaminen jää meidän kohdallamme ainoaksi, olemme kumpikin yhtä kokemusta ja kohtaamista rikkaampia.

bottom of page