HEALTH COACHING

Hyvinvointivalmennus

Jenna, 34v

Nina on valmentajana lempeä ja ymmärtäväinen, mutta samalla hyvin tarkkaavainen ja jämäkkä. Valmennuksen jälkeen kokee tulleensa kohdatuksi, nähdyksi ja ymmärretyksi. Ninalla on taito lukea ihmistä myös rivien välistä, ja sen avulla johdattaa asiakas juuri olennaisimpien kysymysten äärelle. Itsetuntemus kasvaa kohisten ja luottamus asioiden järjestymiseen lisääntyy. Lämmin suositus Ninan valmennuksista kaikille oman elämänsä tutkijoille ja kehittäjille!

Health Coachit eli hyvinvointivalmentajat
ovat hyvinvoinnin ja elämäntapamuutosten ammattilaisia. Rinnallakulkijoita, jotka mahdollistavat elämäntapamuutosten toimeenpanon siten, että halutut muutokset
ovat pysyviä ja tavoitteet saavutetaan.

 

Health Coaching ei ole terapiaa, eikä pelkkää ravintovalmennusta. Valmennettavan tarpeista riippuu, mikä elämän osa-alue on tarkastelussa ja mihin hän toivoo muutosta parempaan. Haasteena voi yhtä hyvin olla työssä viihtyminen, ihmissuhteet, henkilökohtainen kasvu tai stressin selättäminen.

 

Olipa tavoitteesi sitten pudottaa painoa, vaihtaa työpaikkaa tai löytää unelmiesi parisuhde, Health Coach auttaa sinua kirkastamaan tavoitteesi ja löytämään omat piilevät voimavarasi tavoitteen saavuttamiseksi.

 

Health Coaching perustuu mm. positiiviseen
ja kognitiiviseen psykologiaan, aikuiskasvatustieteisiin, neurotieteisiin, mindfulnessharjoituksiin ja tunnetyöskentelyyn. 

Käytän valmennuksessani monipuolisesti erilaisia harjoituksia, mm. läsnäoloharjoituksia, mielikuvaharjoitteita, kirjoittamista tai vaikkapa piirtämistä. Elämäntapamuutokset ovat aina prosessi, johon tulee sitoutua ja joka vie aikaa. Tarjoan eripituisia valmennuskokonaisuuksia asiakkaan tarpeiden mukaan.

Alustavassa hyvinvointikartoituksessa selvitämme, mitä haasteita sinulla elämässäsi on, mikä sinun visiosi tulevaisuudelle on, ja mikä sinua estää tai hidastaa pääsemästä siihen. Lopuksi tiedämme, olenko minä sopiva valmentaja sinulle.

Koulutus: Int Health Coach® ,
Health Coach Academy, Helsinki

 

”By remaining stuck in the power
of our wounds, we block our own transformation”
-Caroline Myss

Lue lisää Elinvoimainen nainen 120 pv VOIMAUTTAVASTA yksilövalmennuksesta ja varaa ILMAINEN konsultaatio täältä

Elinvoimainen nainen 120 pv VOIMAUTTAVA yksilövalmennus

Uskon, että ihmisellä itsellään on aina sisällään tarvittavat kyvyt ja voimavarat
muutoksen tekemiseen. Usein tarvitsemme apua näiden kykyjen ja voimavarojen löytämiseen. Tiedän varmasti voivani auttaa sinua matkallasi kohti EHYEMPÄÄ ja TERVEEMPÄÄ elämää, kohti HENKISTÄ ja FYYSISTÄ hyvinvointia, kohti

KAUNEIMPIA unelmiasi

e

Räätälöimme yhdessä juuri sinulle sopivan kokonaisuuden, joka voi sisältää esimerkiksi ruokapäiväkirjan analysoinnin ja ehdotukset tasapainoisen ja suoliston kuntoa tukevan ruokavalion koostamiseksi, elinvoimaista elämää tukevien uusien elintapojen ja rutiinien opettelua, stressinhallintaan ja tietoiseen läsnäoloon liittyviä harjoituksia ja tehtäviä, haitallisten toimintamallien ja uskomusten purkamista, voimallisia meditaatioita, henkilökohtaista joogaohjausta ja energiahoitoja sekä paljon muuta.

 

Coaching prosessi on tiivis ja intensiivinen MUUTOSMATKA, jonka aikana koet onnistumisia ja oivalluksia, otat vastuun omasta hyvinvoinnistasi ja VOIMAANNUT elämään sitä elämää johon sinut on tarkoitettu. Muutos alkaa päätöksestä!

NÄKEMYS

Sakarinkatu 1,
00500 Helsinki

  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 Nina Haddadin. Created by RiverCom

Kuvat © Iida Rintamäki

Tietosuojaseloste