valmennus

Kopio_ Kopio_ Nimetön (27).png

Uskon, että ihmisellä itsellään on aina sisällään tarvittavat kyvyt ja voimavarat
muutoksen tekemiseen. Usein tarvitsemme kuitenkin apua näiden kykyjen ja voimavarojen löytämiseen. Tiedän varmasti voivani auttaa sinua matkallasi kohti EHYEMPÄÄ ja TERVEEMPÄÄ elämää, kohti HENKISTÄ ja FYYSISTÄ hyvinvointia, kohti KAUNEIMPIA unelmiasi. Kaikkein tärkein matka, jonka koskaan tulet tekemään on matka kotiin itseesi. Autan sinua vapautumaan riittämättömyyden, arvottomuuden ja epävarmuuden tunteista ja kohti täyttä potentiaaliasi.

Kopio_ Kopio_ Nimetön (39).png

Miksi Health Coaching?

Health Coach'it eli hyvinvointivalmentajat ovat hyvinvoinnin ja elämäntapamuutosten ammattilaisia. Rinnallakulkijoita, jotka mahdollistavat elämäntapamuutosten toimeenpanon siten, että halutut muutokset ovat pysyviä ja tavoitteet saavutetaan. Holistinen hyvinvointivalmennus tähtää kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin lisäämiseen kaikilla elämän eri osa-alueilla.

 

Coaching ei ole terapiaa, eikä pelkkää ravintovalmennusta. Valmennettavan tarpeista riippuu, mikä elämän osa-alue on tarkastelussa ja mihin hän toivoo muutosta parempaan. Haasteena voi yhtä hyvin olla työssä viihtyminen, ihmissuhteet, henkilökohtainen kasvu tai stressin selättäminen. Olipa tavoitteesi sitten pudottaa painoa, vaihtaa työpaikkaa tai löytää unelmiesi parisuhde, coachinasi autan sinua kirkastamaan tavoitteesi ja löytämään omat piilevät voimavarasi tavoitteen saavuttamiseksi.

Räätälöimme yhdessä juuri sinulle sopivan kokonaisuuden, joka voi sisältää esimerkiksi ruokapäiväkirjan analysoinnin ja ehdotukset tasapainoisen ja suoliston kuntoa tukevan ruokavalion koostamiseksi, elinvoimaista elämää tukevien uusien elintapojen ja rutiinien opettelua, stressinhallintaan ja tietoiseen läsnäoloon liittyviä harjoituksia ja tehtäviä, haitallisten toimintamallien ja uskomusten purkamista, voimallisia meditaatioita, henkilökohtaista joogaohjausta ja energiahoitoja sekä paljon muuta.

 

Valmennuksiin haku tapahtuu aina konsultaation kautta. Tässä ilmaisessa konsultaatiossa selvitämme, mitä haasteita sinulla elämässäsi on, mikä sinun visiosi tulevaisuudelle on, ja mikä sinua estää tai hidastaa pääsemästä siihen. Lopuksi tiedämme, olenko minä sinulle sopiva valmentaja sinulle. Konsultaatio ei velvoita meitä kumpaakaan jatkoon.

Koulutus: Integrative Health Coach® , HCA Master Coach (2022)
Health Coach Academy, Helsinki

 

Coaching prosessi on

tiivis ja intensiivinen MUUTOSMATKA, jonka aikana koet onnistumisia ja oivalluksia, otat vastuun omasta hyvinvoinnistasi ja voimaannut elämään sitä elämää johon sinut on tarkoitettu. Muutos alkaa päätöksestä!

Health Coaching muutosvalmennus.jpg