top of page
_MG_8238_edited.jpg

jooga

Kopio_ Kopio_ Nimetön (27).png
Kopio_ Kopio_ Nimetön (25).png

Joogan hyödyt keholle ja mielelle ovat kiistattomat ja moninaiset. Jooga on yhtä aikaa ikivanhaa ja nykyaikaista somaattista kehonpainoharjoittelua, jossa hengitys yhdistettynä tietoiseen liikkeeseen tekee siitä kokonaisvaltaisesti tehokkaan harjoituksen. Riippuen siitä, minkä tyylilajin joogaa harjoittaa, sen arvo voi olla fyysisen notkeuden ja voiman saavuttamisen lisäksi myös henkisen joustavuuden ja itsemyötätunnon kasvattamisessa. Jooga on erinomainen harjoitus myös tunnetyöskentelyyn ja se tuo meidät lähemmäksi itseämme. 

Sanotaan, että jooga tulee elämään, kun ihminen on valmis kohtaamaan itsensä. 

Parhaan hyödyn joogasta saa säännöllisellä harjoittelulla. Kehomme kaipaa sekä dynaamisempaa liikettä että lempeää ja rauhoittavaa harjoitusta. Urbaani ja hektinen elämäntyyli kuluttaa väistämättä energiavaroja ja voimiamme. Joogan avulla voidaan helposti tasapainottaa kehon energiavirtoja, rauhoittaa ylikierroksilla olevaa hermostoa ja tyynnyttää stressaantunut mieli. Jos olet uupunut, lempeä yin jooga hoitaa kehon ylivireystilaa parhaiten.

e

joogaa luonnossa.jpg

Käytän päivittäin joogaa intuitiivisesti kehoni tarpeiden mukaan. Aamulla virkistävä ja energisoiva dynaaminen flow valmistaa päivään. Illalla lempeä ja rauhoittava yin jooga palauttaa ja laskee kierroksia. Joogan avulla hoidan myös tunne-elämääni ja saan yhteyden omaan voimaani. Joogan avulla olen löytänyt itselleni parhaan mahdollisen tavan liikkua luontaisesti kehon ja mielen tarpeita kuunnellen. Joogaa varten tarvitaan oikeastaan vain hyvä joogamatto ja joustavat vaatteet.

Olen opiskellut Yin Yoga & Mindfulness ohjaajakoulutuksen (200h) syventääkseni omaa osaamistani ja voidakseni ohjata joogaa turvallisesti myös sinulle.

ALOITA JOOGA KANSSANI

Valmennuspaketteihini sisältyy tarpeidesi mukaan yksityisjoogaohjaus joko dynaamisena tai palauttavana harjoituksena, sekä sinun kehollesi sopiva ja tarpeisiisi räätälöity kotiharjoitusohjelma.

Ryhmäjoogat yrityksille tilauksesta.
Pyydä tarjous!

Yksityisjoogatunti 90 min

95,00 eur

bottom of page